Unieke samenwerking tussen twee wildvang discus specialisten

logo fb

 

 

 

 

 

Dat Eric Hustinx één van  de meest gerenommeerde specialisten betreffende wildvang discussen is weet men ondertussen reeds wereldwijd en tal van jaren.

Doch, in Santarem zit er nog een specialist die een groot deel van zijn leven aan de wildvang discus gewijd heeft. Van afkomst is deze persoon, Vitor Hugo Quaresma, een Portugees en hij woont al ca. 10 jaar in Santarem. Net als Eric heeft hij het niet moeilijk om zich verstaanbaar te maken bij de Braziliaanse vissers en instanties.

Sinds enkele jaren heeft Hugo in Santarem een bedrijf opgericht dat wildvang discussen bij de vissers ter plaatse selecteert en verzamelt. Na de nodige verzorging en voorbereiding worden deze discussen dan later wereldwijd naar gespecialiseerde groothandels geëxporteerd.

Dit bedrijf heet Santarem-Discus (www.santaremdiscus.com.br) en heeft de laatste jaren heel wat succes bij de echte wildvang discus liefhebbers.

U kan zich inbeelden wat het resultaat is als deze twee specialisten, Hustinx-Discus en Santarem-Discus aan een nauwe samenwerking beginnen. Sinds korte tijd kunnen onze klanten hiervan de vruchten plukken en het zal zeker in de toekomst nog leuker worden!

Zo kunnen de discussen die Hugo voor Eric aan het voorbereiden is perfect op voorhand bekeken worden op de website van Hustinx Aquaristiek. De voorbereiding van elk nieuw shipment dat naar Hustinx verzonden wordt kan opgevolgd worden via deze pagina: http://hustinx-aquaristiek.com/?cat=350.

De eerste discussen die hiervoor geselecteerd zijn kan je in deze rubriek bekijken. Telkens er nieuwe discussen extra gesorteerd worden komen deze in de bijhorende map.

Curipera_6222