Over ons

Wie zijn we?

Hustinx Aquaristiek is een uiterst gespecialiseerde aquariumwinkel waar dat de aquariumliefhebber ongeveer alles kan terugvinden voor zijn hobby. In onze aquariumwinkel zijn alle voeders, aquariums, materialen, vissen, koralen en planten te vinden voor zowel zoetwater- als zeewateraquariums.

Hustinx Aquaristiek, vroeger Hustinx Discus genaamd is ontstaan uit een discuskwekerij die later uitgebreid werd door een groothandel in discussen, met zelf geïmporteerde tropische vissen en zelf gebouwde filtersystemen. De oprichters, Eric en Carina, kunnen beiden putten uit een ervaring van meer dan 35 jaar top-aquaristiek. (Zie artikel onderaan deze pagina)

Sinds 2002 is het vennootschap Hustinx Aquaristiek NV. opgericht en gevestigd op het huidig adres in de Vildersstraat 26 te Hasselt. Momenteel kunnen we stellen dat we, als één van de grootste aquariumzaken van België, na de nodige uitbreidingen en veranderingen een uitbatingoppervlakte hebben van ca. 1500 m².

 

Eén van onze grote troeven is dat we een rasechte familiezaak zijn waar dat ieder met zijn eigen specialisatie de andere aanvult tot een groeiend geheel.

Door onze uitstekende contacten in Zuid-Amerika alsook in Azië is het voor ons geen probleem om aan de beste en de nieuwste vissen en koralen te geraken.

Praktisch al deze vissen en koralen worden door ons zelf geïmporteerd en rechtreeks in de kwekerijen aangekocht, hierdoor is een super kwaliteit en een ruim assortiment verzekerd. Al de vers ingevoerde dieren gaan eerst een tijdje in onze ruime quarantaine ruimtes opdat ze later fit en gezond in de verkoopsinstallaties kunnen terecht komen.

 

Jaarlijks word er bij ons ook een serieus budget uitgetrokken voor innovatie. De technieken worden steeds beter en belangrijk, de aquariums en hun inrichting veranderen permanent. Als je dan als gerenommeerde aquariumzaak niet mee verandert en groeit dan blijf je stilstaan en dit vinden we fout.

 

Hustinx aquaristiek is een grote en grootse winkel boordevol nieuwe spullen, planten en dieren waar elk bezoek de moeite waard is. Plezier voor groot en klein verzekerd!

20140111_133114

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie aankopen doet in onze webshop profiteert automatisch van onze knowhow en zal kunnen merken dat er een heus team achter staat. Een ruim en degelijk assortiment en de reuze voorraad van onze goed gevulde winkel onderscheiden ons heel zeker van andere webshops die opgestart zijn ergens in een oude garagebox.

Voor de scherpste prijzen, beste materialen en de grootste service moet je gewoonweg op de webshop van Hustinx Aquaristiek zijn!

scan klein