Covid-19 maatregelen

door | mei 29, 2020 | Geen categorie

Bij Hustinx Aquaristiek houden we de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid en de raadgevingen van de dienst dierenwelzijn. De gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft vanzelfsprekend de allerhoogste prioriteit. Het welzijn van jullie zwemmende huisdieren dient ook optimaal te blijven, vandaar onze extra inspanningen.

Onze aquariumspeciaalzaak blijft geopend op de normale openingsuren met uitzondering op donderdag, hier sluiten we 2 uur vroeger vermits we nu elke avond een extra kuisbeurt doorvoeren.

Dit zijn de openingsuren voor de komende weken:

Maandag en dinsdag van 13u tot 18u  |  donderdag, vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u  |  woensdag, zondag en feestdagen gesloten.

Deze extra veiligheidsmaatregelen nemen we bij Hustinx Aquaristiek:

Handgels, alcoholsprays, zepen en wegwerphanddoekjes staan ter beschikking van onze klanten en medewerkers. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne, zoals steeds wassen en ontsmetten zij regelmatig hun handen.

Wij brachten belijningen aan op de vloer waardoor u steeds op een veilige afstand van elkaar kunt wachten aan de kassa en de verkoop toog, gelieve deze lijnen ook te respecteren.

Plexiglas beglazing is reeds aangebracht om een veilig contact te garanderen aan de kassa en verkoop toog.

Het bezoek in elke afdeling hebben we nu beperkt, het aantal dat maximum toegestaan is staat duidelijk  in deze afdeling aangegeven.

Het is voorzien dat in elke hal een desinfecterende handgel ter beschikking staat voor alle klanten en medewerkers.

Respecteer de veiligheidsafstand van 1,5 meter tussen klanten en winkelpersoneel.

Elke bezoeker dient zijn handen te ontsmetten bij het betreden van onze dierenspeciaalzaak. Voor de personen die handgel te plakkerig vinden of niet verdragen staat er desinfecterende alcoholspray ter beschikking.
Alvast bedankt voor uw medewerking en zorg goed voor elkaar!
Het Hustinx Aquaristiek team